Τριανταφυλλιές χειμερινής φύτευσης
09 Ιανουάριος 2018

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΄΄ΑΒΡΑΜΗ΄΄ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Φυτοnet.

001.00 Αναρριχ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΟΥΒΕΡ
Εύρωστο και ταχείας ανάπτυξης φυτό με πολύχρωμα τριαντάφυλλα στις αποχρώσεις κίτρινου ώχρας και κόκκινου χαλκού. Πολύ αρωματικό. Ύψος: 3 - 5 μ.  

πρόεδρος Χούβερ

 

117.30 ΑΡΩΜΑ ΝΥΧΤΑΣ

Μεγάλο φυτό με υπέροχα σε σχήμα και μεγάλα τριαντάφυλλα χρώματος βελούδου βυσσινί με μακριά στελέχη. Από τις πιο αξιόλογες ποικιλίες. Πολύ αρωματικό. Ύψος: 1,10 -1,30 μ.

άρωμα νύχτας

 

282.00 ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Αυτά τα τριαντάφυλλα θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό καλλιεργητή. Το άρωμά τους είναι θαυμάσιο και έντονο. Το χρώμα τους, σπάνιο κρεμ - κίτρινο στο κέντρο και κόκκινο στο εξωτερικό των πετάλων, και τα πολύ μεγάλα άνθη με πολλά πέταλα είιναι ξεχωριστά. Ανοίγοντας σιγά σιγά, θα αναδύουν όλο και περισσότερο την σπάνια ομορφιά τους τόσο στον κήπο σας όσο και στο ανθοδοχείο σας. Ύψος: 80 εκ. περίπου.

το φως της γης

 

457.30 Isabel ™ RENAISSANCE ® (Poulisab)

Ιζαμπέλ: Άρωμα έντονο. Πολύ ανθοφόρο. Ύψος: 2 - 3 μ.  

isabel  

 

347.00 GRÄFIN SONJA ® (Korfeimot)
ΓΚΡΑΦΙΝ ΣΟΝΙΑ :  Ξεχωρίζει από τις εναλλαγές του ροζ που κάνει σπάνιο το τριαντάφυλλο αυτής της ποικιλίας. Έχει πλούσια βλάστηση και πυκνό φύλλωμα. Άρωμα έντονο. Ύψος: 70 – 80 εκ.

grafin sonja

 

072.00 ΑΡΛΕΝ ΦΡΑΝΣΙΣ

Θάμνος με πλούσια βλάστηση και υγιές φύλλωμα. Τριαντάφυλλα σε χρώμα κίτρινο - χρυσό σε θαυμάσιο σχήμα.

άρλεν φράνσις

 

065.30 ΑΤΟΦΙΟ ΑΣΗΜΙ

Υπέροχα σε σχήμα μοβ τριαντάφυλλα με ασημί τόνο. Το σπάνιο χρώμα κάνει τα φυτά της ποικιλίας αυτής να ξεχωρίζουν σε κάθε κήπο. Πολύ αρωματικό. Ύψος: 70 εκ. περίπου. 

ατόφιο ασήμι

 

376.00 ΑVE MARIA ® (Korav)

ΑΒΕ ΜΑΡΙΑ: Υπέροχα φανταιζί τριαντάφυλλα με καταπληκτικό σομόν - πορτοκαλλί χρώμα. Το άνθος τους έχει τέλειο σχήμα, πολλά πέταλα, ευχάριστο άρωμα και είναι κατάλληλα για το ανθοδοχείο. Φυτό εξαιρετικά εύρωστο. Ύψος Χ Πλάτος: 1 Χ 0,60 μέτρα. Διάμετρος άνθους: 10-12εκ.  

ave maria

 

351.00 MARVELLE ® (Mactaurang)

Μαρβέλ: Ποικιλία με ιδιαίτερο χρώμα κίτρινο με πορτοκαλί ραβδώσεις, μοναδικό στην κατηγορία των Υβριδίων τσαγιού. Θάμνος φουντωτός με πλούσιο και πυκνό φύλλωμα και άφθονη ανθοφορία. Άρωμα ελάχιστο πολύ απαλό. Ύψος: 80 – 90 εκ.

Τριανταφυλλιές Αβράμη

 

372.00 LAS VEGAS ® (Κοrgane)

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ: Μια πανέμορφη ποικιλία πλούσια σε ανθοφορία με πύρινο χρώμα. Ένα εύρωστο φυτό με τριαντάφυλλο χρώματος πορτοκαλί και κίτρινο, πολύ γεμάτο. Ελαφρά αρωματική ποικιλία με σκούρο πράσινο φύλλωμα και μακράς διάρκειας ανθοφορία. Ύψος: 90 εκ.

 

187.00 ΤΙΝΑ

Πολύ μεγάλα κατάλευκα τριαντάφυλλα κατάλληλα για ανθοδοχείο. Ύψος: 1 - 1,10 μ.

 

350.00 VALENCIA ® (Koreklia)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Υπέροχο χρώμα σε τόνους ώχρας, κίτρινου και λίγο σομόν. Τριαντάφυλλα μεγάλα με έντονο άρωμα. Ποικιλία φουντωτή με υγιή βλάστηση και πλούσιο ματ φύλλωμα. Ύψος: 70 – 80 εκ.

 

203.00 ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΧΑΡΑ

Τριαντάφυλλα σχήματος κούπας και σε μπουκέτα που μυρίζουν υπέροχα. Τόνοι του κρεμ και ροζ απαλού. Θαυμάσιο για παρτέρια και μπορντούρες. Ανθίζει συνέχεια. Ύψος: 1.5-2,5 μ.     

 

284.00: ΧΡΥΣΑΝΘΗ / CHRISSANTHE

Νέα ποικιλία με σπουδαίο χαρακτηριστικό το χρώμα και ιδιαίτερα την πολυχρωμία της. Παράγει  πάρα πολλά μεγάλα τριαντάφυλλα, σε σχήμα ρόδακα, σε μεγάλα μπουκέτα και σε τόνους του κίτρινου λεμονιού, κίτρινου κροκί, τόνους ροζ και σκούρο ματζέντα,που αναδύουν διακριτικό άρωμα. Έχει δυνατή βλάστηση και καταπληκτική συνέχεια στην ανθοφορία.Σχηματίζει σφαιρικούς συμπαγείς θάμνους με σκούρο πράσινο, πυκνό και γυαλιστερό φύλλωμα. Ποικιλία κατάλληλη  για ιδιαίτερα διακοσμητικές ψηλές μπορντούρες, χωρίσματα και  συστάδες στον κήπο αλλά και για μεμονωμένες φυτεύσεις σε παρτέρια και μεγάλες γλάστρες. Διαστάσεις : Ύψος 0,80-0,90 m Χ Πλάτος 1,00 m. Διάμετρος άνθους: 10 cm

 

454.00 Princess Alexandra™ RENAISSANCE ® (Pouldra)

Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα:Άρωμα πολύ έντονο 4/5. Πολύ ανθοφόρος ποικιλία, ιδανικό φυτό για φράχτες και χωρίσματα ( δείτε περιγραφή της υποκατηγορίας RENAISSANCE). Ύψος: 2 - 2,5 μ.  

 

173.00 GOLDEN SHOWERS

ΧΡΥΣΕΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ: Φυτό με ορθή ανάπτυξη και υγιή βλάστηση. Η ανθοφορία της είναι από τις πιο πλούσιες και με συνεχή επανάληψη. Τα άνθη της κίτρινα σε μπουκέτα, ημίδιπλα και με ωραίο σχήμα και ευχάριστο άρωμα. Κατάλληλη και για αναρριχήσεις σε προσόψεις και αψίδες. Ύψος: 2 - 2,5 μ.  

 

209.00 TOBACCO

ΤΑΜΠΑΚΟ: Πρόκειται για ποικιλία πολύ εύρωστη και υγιή, με ασυνήθιστο και εντυπωσιακό χρώμα, κόκκινο με λευκές και ροζ ρίγες και πιτσιλιές. Τα άνθη της μετρίου μεγέθους βγαίνουν πολλά μαζί σε μεγάλα μπουκέτα. Αυτός ο συνδυασμός του χρώματος και του υγιούς και πυκνού φυλλώματός της την κάνουν θαυμάσια για φράχτες, χωρίσματα και ψηλές μπορντούρες και συστάδες. Τα άνθη της αναδύουν έντονο άρωμα με «πικρούς» τόνους, πολύ ιδιαίτερο, που θυμίζουν άρωμα των φύλλων του καπνού.  Ύψος Χ πλάτος  1,20 – 1,50 μ. Χ 0,80 μ. Διάμετρος άνθους: 5-6 cm